4 musikalske julegaver til kæresten

Gave til den musikalske mand

1 år siden |  0 comments  |  Guides

Når man skal finde julegaver til sin kæreste, forsøger man for det meste at gøre noget helt særligt ud af det. Dog kan det være svært, særligt når man kommer til at leve op til fuldstændig urimelig standarder. For selvom man indser, at det ikke handler om, hvor dyr gaven har været, vil man blot pålægge sig et nyt pres, hvor man pludselig skal finde på et eller andet super personligt og virkelig gennemtænkt. På den måde kan man ikke undgå den stress, der er forbundet med at købe julegaver til folk, som man simpelthen ikke kan tillade sig at give gavekort. Heldigvis er der råd at hente, og det vigtigste af dem er, at man begynder i god tid, og på den måde få tænkt sig godt om.

Når man får god tid til at tænke sig om, og dermed også kan tænke over, hvad der ville være passende. Det er vigtigt både at tage udgangspunkt i den person, som man er sammen med, men samtidig også at kigge på hvordan ens forhold er. Hvis man tager udgangspunkt i disse ting, kan man i hvert flad være sikker, at der er tanke bag gaven. Hvis man for eksempel har et forhold, der bygger på fælles musiksmag eller en interesse for at spille musik, kan det være en fordel at lade gaven være inspireret af dette.

Man kan for eksempel lave en julekalender til kæresten 2017 udgave, hvor man hver dag skriver en tekst fra en fælles yndlings sang, men adventsgaver kan være albums eller koncertbilletter, som man kan få lov til at nyde sammen. Denne julekalender kan let fungere som en julegave, men den kan også sagtens kombineres med, at man så d. 24. Giver noget ekstraordinært. På den måder får man givet en god og personlig gave, hvor man selv kan bestemme, hvor mange penge, man har lyst til at bruge.

Tilføjelser til anlægget


Dog er det langt fra altid, at man har overskud til at lave sådan en julekalender, dog behøver det ikke betyde, at man ikke kan give en god gave. Hvis man har en kæreste, der interesserer sig for musik, kan man være rimelig sikker på, at de har et nogenlunde velfungerende anlæg. På den måde kan man passende give et ekstra AUX-stick, hvilket er noget musikelskere altid mangler, eller man kan købe et nyt album eller en vinyl med ens yndlings kunstner.

Giv en tur i musikkens tegn


Udover man kan give de mere konkrete ting, ligger musik også op til, at man kan give en masse gode oplevelser. Hvis man er en børnefamilie, kan man med god grund lave en tur i musikkens tegn, hvor man tager til et spillested langt væk for at opleve en af de kunstnere, som man har sammen, mens man samtidig kommer lidt væk fra børnene. Hvis i føler jer pressede, og har I børn så kig på denne liste over julegaver til børn, på den måde har man mere tid til at fokusere på hinanden.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Koncentrer dig bedre med klassisk musik

Musik kan have rigtig mange positive virkninger på mennesker. Musik bliver eksempelvis i stigende grad brugt som terapi på plejehjem og sygehuse. Det siger noget om de positive virkninger, som musik har på den menneskelige sjæl og hjerne. Det har ogs...

READ MORE

Få råd til fede højtalere med disse økonomiske tips

At være passioneret omkring musik er noget, som for de flestes vedkommende kan ende med at blive en dyr affære, hvis ikke man gør forarbejdet går når man skal du og købe nogle nye højtalere. For selvom de fleste tænker, at man selvfølgelig kun kan kø...

READ MORE

Spil Nothing Else Matters på Guitar

Det er nok en af de flotteste sange, og så er den ikke engang særlig svært at spille, i hvert fald ikke introen. Jeg har fundet en video her der viser dig hvordan du gør - den tager en 20 minutter og så et par timers øvning og så er du godt i gang m...

READ MORE