5 gode sange at falde i søvn på

Livet
s4601

Når du skal falde i søvn om aftenen, er det ofte en god idé at spille noget musik, for at få skruet ned for alle dagens tanker og bekymringer. Her er det vigtigt, at du vælger musiknumre der virkelig kan få din puls ned og dit hoved til at slappe af. I det følgende, kan du finde fem ideer til sange, der er populære blandt folk der vælger at falde i søvn til musik.

Holocene – Bon Iver

Fra albummet Bon Iver, Bon Iver er dette en sang, der er verdenskendt for dens nostalgiske lyd. Holocene har behagelige og nedtonede instrumenter hele veje igennem sangen og er derfor ideel at falde i søvn til. Denne sang kan garanteres at fjerne til fra hverdagens bekymringer og transportere dig til en anden verden.

Lover, Where Do You Live? – Highasakite

Én af de mindre velkendte sange på listen, men alligevel en perfekt tilføjelse til søvnproblemer og sene aftener. Lover, Where Do You Live? er endnu en stille sang, med tunge og nærmest søvndyssende instrumenter. Modsat mange af bandets andre sange på albummet Silent Treatment, kan dette nummer virkelig høre hjemme på en liste som denne.

Lilac Wine – Jeff Buckley

Naturligvis er der en plads til Jeff Buckley på en liste over stille og nostalgiske sange. Mange af Buckleys sange kunne høre hjemme her, men Lilac Wine fra det ikoniske album Grace, kan umuligt overgås af andre sange. Den stille guitar kombineret med Buckleys sang, er helt perfekt til at transportere dig til en anden verden, inden du skal sove.

Moonlight Sonata – Beethoven

Klassisk musik  er ikke for alle, ingen tvivl om det. Alligevel er der noget ved Beethovens Moonlight Sonata der trækker de fleste folk ind. Selvom det, naturligvis, udelukkende er en instrumentel sang, er der alligevel unægteligt noget tiltrækkende og indfangende ved lyden af klaveret i dette nummer. Dette er en sang du skal forsøge dig med at sætte på ingen søvnen, ingen du kan vurdere om det er noget for dig.

Sigur Rós – Varúð

Det er næsten umuligt at lave en liste over beroligende og transformerende musik, uden Sigur Rós. Varúð er islandsk for ’forsigtighed’, og kan høres på deres album Valtari. Rent faktisk burde hele albummet være på denne liste over sange at falde i søvn på, da der ikke er én sang der ikke passer ind her. Den smukke kombination af instrumenterne med den islandske sang, er ikke noget der kan beskrives, men noget der skal opleves.

Husk sengetøj der passer til musikken

Ligeså vigtigt som at finde de perfekte sange, er at have det perfekte sengetøj til at ligge i. Glæden ved friske lagner og sengetøj, er virkelig noget der kan forhøje oplevelsen og sende dig ind i en dyb søvn. Sengetøj og meget andet kan købes her, så du kan gøre alt hvad du kan for at sikre dig selv den perfekte nattesøvn. Der er ikke nogen bedre følelse, end kombinationen af god musik og friskt sengetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *