Aktiver dig selv og din hund og bliv lykkeligere

Andre
musik til træning
s4601

Der er mange måder at holde sig selv i gang på, men vigtigt er det. Hvis du ikke på den ene eller anden måde holder dig selv kørende i hverdagen, kan du ende med at blive syg. Det er derfor vigtigt at finde noget, der gør dig glad og som kan få dig op af stolen. Det gælder dig selv, dine samboende og ikke mindst din hund, hvis du er så heldig at eje sådan en. Musik er en af de bedste måder at aktivere dig selv på. Det giver glæde, rytme og ikke mindst god motion.

Aktiver dig selv med musik

Musik kan noget helt fantastisk. Det kan nemlig ramme os på følelserne. Den kan gøre også fuldstændig lykkelige. Den kan gøre os kede af det. Den kan gøre os nysgerrige. Og så kan den bringe alle mulige minder frem. Musikken er i sandhed en måde at aktivere alle sine følelser. At føle noget kan i den grad få os til at aktivere os selv. Når vi føler noget, har vi nemlig brug for at lave en reaktion.

Det gælder naturligvis om at finde noget musik, der kan aktivere os på en god måde. Vi skal finde noget musik, der kan motivere og aktivere os, så vi får positiv energi. Alt andet ville jo være en smule dumt. Du skal derfor tænke dig godt om og finde ud af, hvad for noget musik der gør dig virkelig glad. Hvad kan få dig op af stolen? Hvad kan få dig til at dyrke mere motion? Hvad kan få dig op at danse?

sejr

Aktiver din hund med legetøj

Din hund har ikke samme glæde af musik, som du har. Den skal aktiveres på en anden måde. Den skal naturligvis ikke snydes. For alle i huset skal op og lave noget, for at lykkeniveauet stiger. For din hund er sagen en anden, end musikaktivering. Den skal nemlig i stedet aktiveres med legetøj. Aktivitetslegetøj hund er derfor vejen frem, hvis du også vil have din hund til at blive mere aktiv. Den vil i sidste ende takke dig. Ikke med ord, naturligvis, men med kærlighed.

Bliv lykkelige sammen

Alle mennesker og dyr under samme tag har brug for at tage et skridt i den rigtige retning, når det gælder aktivering. Det nytter nemlig ikke noget, at nogen går mere op i det end andre. Lykke er et fællesprojekt. I skal hjælpe hinanden, og I skal støtte hinanden. Så går det hele meget lettere. Så tag hinanden i hånden og find ud af, hvordan I kommer op af stolen. Sæt jeres yndlingssang på højtaleren. Tag en svingom i stuen. Gå en tur i skoven med dejlige rytmer i bliver glade af. Det er vejen frem. Det er vejen til lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *