Et smukt plankebord til arbejde og fritid

Andre
Hjemmekontor
s4601

Et plankebord kan bruges til mange ting. Det er smukt, rustikt og moderne, og giver noget unikt til ethvert rum. Uanset om det er i spisestuen, køkkenet eller på arbejdsværelset, så kan man finde plads til sådan et bord. Det er en investering, men hvis man passer på det, kan det holde i flere årtier. Det gode er, at selvom man bruger det, vil det daglig slid blot give det et endnu mere rustikt og unikt udseende. 

Et moderne plankebord med et råt og uslebent udtryk  

Det er moderne og populært at have et plankebord derhjemme. De rå kontraster og det uslebne udtryk, som sådan et bord giver, passer godt ind i det moderne hjem, uanset om det er minimalistisk indrettet eller ej. De er lavet af træ, som er et organisk materiale, hvilket gør at hvert bord vil være unikt at se på. Man kan finde dem overalt, både i private hjem, på kaffebarer og kontorer. Det skyldes, at de giver en helt speciel stemning, som mange øjeblikkeligt forbinder med hygge. Det passer godt ind i den danske ånd, og det er måske netop derfor, at de er blevet så populære. Der fås mange forskellige typer, men de fleste er enten rektangulære eller firkantede, selvom man også nogle gange ser runde plankeborde. Man kan ligeledes få dem i forskellige træsorter, men den mest populære er uden tvivl eg. 

Det neutrale og rustikke udseende passer til alt 

Der er mange fordele ved at have et plankebord derhjemme. Det går aldrig af mode, og det er robust og kan holde til lidt af hvert. Det gør ikke noget, hvis det får lidt slidmærker, da det blot vil gøre det rustikke udseende bedre. Der er tale om en investering, men på den anden side kan man forvente at få et bord, der kan bruges i mange år. Så længe man sørger for at vedligeholde træet, så vil man kunne beholde bordet i flere årtier. Hvis man ofte skifter boligindretning og stil, er det også perfekt, da det neutrale og rustikke udseende passer til det meste. Man kan derfor nemt skifte sofa, stole, gardiner, osv. Mange vælger at bruge deres plankebord i stuen som et spisebord, men der er mange flere muligheder. Man kan bruge det som sofabord, natbord eller arbejdsbord på kontoret. Hvis man går op i musik, kan det også være det ideelle arbejdsbord i musikstudiet. 

Træ i bunker

Indret et musikstudie derhjemme  

Når man skal indrette en musikstudie derhjemme, gælder nogle af de samme regler, som når man indretter et kontor. Det skal være hyggeligt, praktisk og et sted, hvor man har ro til at arbejde. Desuden skal der være plads til en del udstyr, f.eks. instrumenter, elektronik, m.v. Her kan et robust, stort plankebord være en fordel. For det første giver det hjemmearbejdspladsen et fedt og unikt udseende, og derudover er der masser af plads, så man nemt kan have forskellige ting stillet op her. På den måde får man plads til ens hobby og interesse, uanset om det er at lægge puslespil, male, skrive eller dyrke en eller anden form for musik. Man kan skabe en lille hule, som man så forsvinder ind i, når man skal spille musik. Det bliver man glad for i længden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *