Er din hund kommet op i årene?: Sådan passer du på din seniorhund

Andre
Hund med spidsede øre
s4601

Når mennesker bliver ældre, så får vi lov til at gå på pension. Vores hunde bliver også ældre, og selvom de som sådan ikke går på pension, så får de også brug for at drosle ned på mængden af aktiviteter og leve et mere afslappet liv. 

I takt med at ens hund bliver ældre, så kan det blive nødvendigt at ændre på nogle aspekter af jeres hverdag. Læs med herunder og bliv klogere på hvordan du passer din seniorhund optimalt.

To hunde

1. Juster din hunds mængde af motion 

Når din hund bliver ældre, så vil den blive hurtigere træt, og den vil dermed ikke længere kunne holde til de lange gå- eller løbeture, som du plejede at tage den med ud på. Derfor er det vigtigt, at du er villig til at justere på din hunds motionsformer, sådan at du ikke overanstrenger din hund. 

Det er dog vigtigt, at du ikke fuldstændig stopper med at motionere din hund. Det er ikke godt for seniorhunde at blive overvægtige, da det skaber en ekstra belastning for deres led, som i forvejen har en tendens til at blive svagere. 

2. Giv din hund First Buddy Hundefoder

En anden måde hvorpå man kan passe bedre på sin seniorhund, det er ved at give den first buddy hundefoder. Denne hundefoder er perfekt sammensat ernæringsmæssigt, og first buddy hundefoder er dermed tilpasset til aldrende hunde. 

Når du fodrer din hund med denne hundefoder, så er de altså med til at sørge for, at din hund får den næring, som den har brug for til at holde sig sund og rask. Hvis dette kunne være noget for dig og din vovse, så kan du købe first buddy hundefoder

Hund som spiser

3. Sørg for din hund har en varm og tyk kurv

Ligesom med mennesker så bliver hundes led også mere stive og ømme i takt med, at de bliver ældre. Derfor er det en god ide at give sin hund en kurv, som er lavet af et tykt materiale, sådan at din hund bliver hævet fra jorden. 

Dette er med til at holde din hund varm, når den ligger i kurven, da den på denne måde undgår at få træk, hvilket kan give den stive led. Generelt er det en god ide at overøse din seniorhund med kærlighed. Nyd tiden du har med din hund og vær ikke bleg for at give den et ekstra klap eller en godbid. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *