Gaveinspiration: Giv en oplevelse i gave

Andre
salat
s4601

Nogle mennesker er bare nærmest umulige at købe gaver til. Står du og skal finde en gave til sådan en person lige nu, så føler du måske at du vender og drejer hovedet, men det bliver bare ved med at virke som en umulig opgave at finde den perfekte gave. Der er jo ikke meget ved bare at give en gave for at gøre det. En gave skal gerne være noget, der bringer smil på læberne hos modtageren, og som modtageren bliver glad for. Har vedkommende alt og er personen ikke særlig materialistisk, så prøv at give en oplevelse i gave.

En god oplevelse vil vare for evigt som et godt lagret minde

Du kan måske være lidt tilbøjelig til at tænke, at en oplevelse ikke varer evigt lige som samleobjekter, unikke smykker eller lignende. Men tænk på, at oplevelsen bliver lagret som et evigt minde. Så kommer næste dilemma så: Hvilken type oplevelse skal du så vælge at give i gave? Her kommer nogle gode bud på, hvad du kan overveje:

  • Flødebollekursus
  • Middag for to
  • Bridgewalking
  • Ølsmagning

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Der findes mange flere forskellige typer af oplevelsesgaver. Dette er blot et udpluk af nogle af de mest populære typer.

Man behøver ikke at have en speciel passion for madlavning, bagværk og desserter for at give sig i kast med et flødebollekursus. Det er en unik oplevelse, hvor man kan prøve sine finmotoriske evner af – og så smager resultatet bare himmelsk! Apropos mad, så vil en middag for to også være et sikkert hit. Er du personens partner, kan i jo lige så fint tage af sted på en lækker og romantisk date, hvor i får noget skøn kvalitetstid sammen. Det kan eksempelvis være en lækker brunch for to eller en hyggelig middag på en bondegård eller en gammel, hyggelig kro.

Du kan også vælge at give en anden slags oplevelsesgave såsom bridgewalking, hvor personen får en helt speciel oplevelse. Er personen glad for øl, så er ølsmagning også et oplagt valg. Her får man typisk mulighed for at smage en masse specialøl og så får man ofte en spændende rundvisning på bryggeriet. Mærk den gode, hyggelige stemning, tal med andre ølentusiaster og nyd turen.

Betal for noget søgemaskineoptimering til personens hjemmeside/blog/webshop

Har du lidt svært ved at finde en oplevelse, der passer til den person, som du skal give en gave, så må du tænke ud af boksen. Har personen eksempelvis en bog eller en hjemmeside omkring sine hobbyer eller måske en lille webshop, så kan du også overveje at give penge til noget søgemaskineoptimering, Dette kaldes også for SEO.

seo

Ved at bruge penge på SEO, så kan vedkommendes hjemmeside komme højere op på Google, når andre søger på relaterede ord. Ejeren af hjemmesiden/webshoppen/bloggen kan derfor få flere besøgende og dermed opnå større succes med sit projekt. Uanset om der er penge involveret i det eller ej, så er det en lækker oplevelse i sig selv at få anerkendelse for det, man går og laver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *