Mistanke om at din hund lider af glutenallergi? Sådan opdager og behandler du det

Andre
glad-hund
s4601

Tilstedeværelsen af gluten i mange fødevarer er kommet meget i fokus igennem de sidste par år, da mange er blevet opmærksom på, at mennesker kan være allergiske overfor netop gluten. Hvad langt færre derimod er klar over, det er, at ens kæledyr også kan lide af glutenallergi.

Hvis man dog ikke ved, hvilke symptomer man skal kigge efter, så kan det være svært at vurdere, om ens hund har glutenallergi. Læs med herunder og lær at genkende symptomerne af glutenallergi hos hunde, så du kan vurdere, hvorvidt du bør købe foder uden gluten til dit kæledyr.

Symptomer på glutenallergi

Ligesom ved mennesker så kan hunde udvise typiske allergiske reaktioner, hvis de ikke kan tåle gluten. Dette inkluderer bl.a. ekstraordinær kløe og røde ører. Hvis din hund har glutenallergi, så kan det også nogle gange ses ved, at pelsen bliver dårligere.

Glutenallergi hører under kategorien foderallergi, netop fordi at hunden indtager gluten igennem kosten. Det er egentlig ikke kornprodukterne i foderet, som din hund ikke kan tåle, men derimod ekskrementerne fra lagmider som findes på langt de fleste sorter af korn.

Giv din hund foder uden gluten

Der findes delte meninger om, hvorvidt hunde egentlig generelt har godt af kornprodukter i deres foder. Dette skyldes, at kornprodukterne får din hunds blodsukker til at stige og falde hurtigt, hvilket ikke er ønsket. Blodsukkeret skal helst være mere eller mindre stabilt hele tiden, for at din hund har det bedst.

Hvis din hund lider af glutenallergi, eller hvis du blot ønsker at give din hund foder uden gluten, så findes der glutenfri hundefoder. Dette foder kan din hund ikke omsætte lige så hurtigt, som foder med kornprodukter i, hvilket giver den et mere stabilt blodsukker. Det glutenfri foder har også den fordel, at den ikke indeholder lige så mange kulhydrater, som almindeligt foder gør, hvilket er med til at modvirke, at din hund bliver overvægtet. På denne måde forbliver din hund sund og slank med glutenfrit foder.

Du kan læse mere om eller købe foder uden gluten.

hund gluten

Vil du dele informationer om foder uden gluten på nettet?

Ønsker du at starte en hjemmeside, hvor du informerer folk, om at kæledyr også kan lide af gluten allergi? Eller måske vil du gerne forhandle foder uden gluten på nettet? Det er nemt og lige til at oprette en hjemmeside, men det er langt mere udfordrende at få besøgende kunder, fordi folk ikke er klar over at din side eksisterer.

Det er omfattende at sætte sig ind i, hvordan du kan gøre din hjemmeside eller virksomhed mere synlig på nettet, men der er heldigvis hjælp at hente; du kan nemlig alliere dig med et SEO-firma. Et SEO-firma arbejder med det, som kaldes søgemaskineoptimering. Det vil sige, at de kender til, hvordan søgemaskinerne på nettet fungerer, så de kan hjælpe dig til at opnå et større antal af besøgende kunder ved at gøre din hjemmeside nemmere at finde på nettet.

Du kan læse mere om, hvordan du gør din hjemmeside mere synligt på nettet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *