Headset til sport

Musik
s4601

Lever du for bevægelse? En intens løbetur, underholdende og hyggelig holdsport eller en svedig tur i fitness? Mulighederne for bevægelse og sport i hverdagen er heldigvis voksende. Med bevis for at motionen er god for både krop og sind, er flere også hoppet med på bølgen.

Rigtig mange holder af at kombinere bevægelsen med god lyd – mig selv inklusiv! For mig er den gode rytme essentiel for en succesfuld løbetur. For at holde den allierer jeg mig med et godt headset og en nøje udvalgt playliste. Og jeg nægter at tro, at jeg er den eneste.

Men kombinationen af bevægelse, sved og teknik er bare ikke altid helt god. Jeg har testet mange for at sige det mildt. Endelig har jeg fundet et produkt, jeg bare må dele med jer andre. Det er et B&O headset, hvor den motionsglades hverdag er tænkt ind i materialer og design.

B&O headset designet til det aktive liv

Det er selvfølgelig Beoplay H5, som jeg har forelsket mig i. Som de selv skriver på hjemmesiden ”for music lovers who live to move”.

Med Comply™ Sport får du en øreprop med membran, der forhindrer fugt i at forstyrre elektronikken. Headsettet er ideelt til motion og et liv i bevægelse ved at være både robust og åndbart på samme tid. Derudover kan du naturligvis både modtage opkald og lytte til din favoritmusik på farten.

En af de klare grunde til, at jeg er blevet så glad for mit B&O headset, er det 52 cm lange kabel mellem de to ørepropper. Jeg er hverken til store hovedtelefon (selvom lyden er fantastisk) eller til de helt små, der næsten bliver væk i øret.

Samtidig er det ikke en ledning, der er bundet til min musikenhed, så jeg hænger fast i lommer eller lignende. Den går bare bag om hovedet indkapslet i holdbart og stærkt flettet tekstil. Og så er der jo blevet plads til den klassiske fjernbetjening. Den er ikke noget særligt, men jeg er godt tilfreds: Tænd og sluk /start og stop samt volume-knapper og en batteriindikator.

Lydoplevelse i bedste B&O stil

Vi kender jo B&O og deres Beoplay produkter for kvalitet – både indvendig og udvendig. Lyden er helt i top. Og med forudindstillede profiler som træning, pendler og afslapning i Beoplay-appen tilpasses lyden til situationen. Du kan selvfølgelig også lave din egne tilpassede lydprofiler, designet til dine aktiviteter.

Én ting er de mange fine funktioner og designet, noget helt andet er, om den kan holde til en af de lidt længere løbetur? Altså på batteriet. Vi bliver lovet 5 timers uafbrudt musik – og der er ikke meget galt. I min test klarede det nye B&O headset sig rundt regnet i 4½ timer med på musik på et mellemhøjt lydniveau. Det må være godkendt.

Jeg har dog ikke testet præcis på, hvad det gør ved batteriet at modtage opkald eller skifte vildt og voldsomt mellem sange og volume. Men når vi nu er ved opkald, så er det for resten også et glimrende headset til håndfrie samtaler. Tale går fint igennem uden, at modtageren oplever støj eller andre gener.

Alt i alt: En stor anbefaling herfra. Og falder det ikke 100 % i din smag, så kunne der måske være et andet B&O headset, som gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *