Huskeliste til en ny hundehvalp

Andre
retriever
s4601

Skal du snart have en hundehvalp? Det er en stor glæde at få en ny hundehvalp. Den kan bringe mange gode minder, og du får en følgesvend de næste mange år. Når man gerne vil have en hund, kan det være svært at se, at der skulle være nogle besværligheder forbundet med det. Inden du køber en hund, er det vigtigt at du forstår, at der er et stort ansvar som følger med. Du bliver nødt til at takke nej til nogle sociale sammenkomster, fordi du skal passe på hunden. Du kan ikke tage på ferie i flere uger. Du kan ikke være væk fra huset i mere end 8 timer ad gangen, med mere.

hundehvalp

Sådan håndterer du en ny hundehvalp

Der er mange ting, som der skal tages op til overvejelse, inden man anskaffer sig en hund.  Hvis du er indforstået med, at det er et stort ansvar, kan du begynde at kigge på hundehvalpe. Du kan også tage ned på et internat og finde en voksen hund. De har også nogle gange hundehvalpe på internatet. Når du køber en hund på et internat, støtter du internatets arbejde. Så får du både en sund hund med hjem, imens du støtter en god sag.

Hvad enten du køber hunden på et internat, eller hos en privat opdrætter, er det vigtigt, at du giver hunden det bedst mulige hundeliv. Derfor skal du anskaffe dig alle de nødvendige produkter inden du henter hunden. Det er også være en god idé at tilmelde hunden til hundetræning. Det er smart at skrive sig op til et hold så hurtigt som muligt, da der godt kan være ventetid. Hundetræning giver dig og din hund de bedste forudsætninger. Så får du den basale træning på plads, og det bliver nemmere at håndtere hunden. Dertil bliver det nemmere at træne hunden fremadrettet.

hundemad

Vælg den rigtige mad

Det er vigtigt, at hunden får de nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Det får den igennem noget godt foder. Hos hvalpe er foderet med til at opbygge knoglestrukturen, så derfor er det essentielt, at der får noget foder som er rigt på næring. Så du bør ikke nøjes med at købe det billigste foder i supermarkedet. Det billigste foder er ofte fyldt med kulhydrater som hvedemel eller vegetabilske biprodukter. Hvorimod det lidt dyrere har en højere kødprocent, og er mere rigt på vitaminer. Hvis du gerne vil købe noget godt kvalitetsfoder til din hund, kan du finde det på Canem.dk. De har netop kvalitetsfoder som er sprængfyldt med kød, mineraler, omega 3 og naturlige antioxidanter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *