Indret hjemmet så der er plads til musikentusiasten

Andre
Guitarist
s4601

Musik taler til de fleste på et emotionelt niveau. For nogle er deres forhold til musik dog endnu dybere end det. Musik bliver deres hobby og deres livsstil. Som oftest betyder det, at de bliver musikere af en eller anden art, hvad end det er professionelt eller hobbyplan. Nogle vælger dog også bare at udleve deres passion som passive lyttere. 

Hvad end der gør sig gældende for dig og din entusiasme for musik, er det naturligvis oplagt at indrette dit hjem efter den. 

Plade

Lav et rum til musikken

Det svære ved at indrette et hjem efter en hobby som musik er dog, at langt de fleste skal dele deres hjem med andre, og pludselig er det ikke bare en mission om at skulle realisere en drøm. Missionen bliver i mindst lige så høj grad at skulle få drømmen til at passe med resten af hjemmets beboere, hvilket i den grad kan gå hen at blive en hovedpine. 

Har I en kælder eller en garage er det selvfølgelig et oplagt sted at indrette således, at der er plads til at foretrække og nyde musikken. Indret gerne dit fristed med højtalere og musikinstrumenter, så du både kan bruge det som et sted hvor du hænger ud med andre musikentusiaster, spiller musik eller bare lytter til din yndlings symfoni. 

Hvis rockmusikken som oftest vinder over symfonier, kan det også være en god ide at lydisolere rummet, så du kan tilfredsstille alle. Hvad angår æstetikken i dit eget lille, personlige musikrum, kan du også lade den blive inspireret af din yndlingsmusik. Hund

 

Vis din hobby med stolthed

Dermed ikke sagt, at du som musikentusiast bør lade alle indikationer på din passion fortrække til kælderen. Det kan være en enorm kilde til personlighed og karakter i et hjem, hvis beboerne har en så stærkt karakteriserende interesse. Særligt hvis resten af familien i en eller anden udstrækning deler din interesse, kan det også være ganske fint at have instrumenter eller endda en grammofonafspiller til at stå i stuen. Nodemotiver eller kendte musikere kan sågar være på væggene såvel som på dit barns børneseng for derved at give interiøret en sammenhængende stil.

Som nævnt med henhold til lydisoleringen, er der naturligvis også en række mere praktiske hensyn, der bør tages i en familie med en eller flere musikentusiaster. Den førnævnte børneseng bør for eksempel ikke stå dør om med højtaleranlægget, og det samme bør gøre sig gældende for hundens kurv, hvis I har sådan en i familien. Særligt dyr bør man tænke ekstra meget på i sådan et hjem, da de ikke nødvendigvis har samme forkærlighed for guitarsoloer som resten af familien. Sørg derfor for at være ekstra god ved hunden næste gang. Gå en tur, giv den et nyt legetøj fra https://nordisk-hundeudstyr.dk/, og skru måske en smule ned for musikken næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *