Lad din MacBook op, inden den lange rejse, så du kan lytte til musik

Blog
s4601

Hvis du skal begive dig ud på en lang rejse, så er det vigtigt, at du medbringer en form for underholdning. Det kan hurtigt blive kedeligt, at sidde i dit flysæde eller på bagsædet af en bil, hvis du ikke har noget at lave. Derfor bør du forberede dig og sikre, at du medbringer noget underholdning til at fordrive tiden.
Har du intentioner om, at medbringe din MacBook, så er det oplagt at du bruger denne som en kilde til underholdning og tidsfordriv. Det er dog ikke sikkert, at der vil være internet på turen, ligesom du næppe har adgang til en stikkontakt i hverken fly eller bil. Derfor bør du også sørge for at lade den op hjemmefra.
I dag er batteriet i en MacBook heldigvis i stand til at holde sig kørende i rigtig mange timer. Hvor lang tid, den kan holde strøm afhænger dog af, hvad computeren bruges til og hvor meget kraft, det kræver. Derfor vil det naturligvis være oplagt, at du sørger for ikke at belaste din Mac, hvis batteriet skal holde i lang tid.

Ønsker du at lytte til musik på den lange rejse?

Hvis du har planer om at lytte til musik, når du rejser, så er det oplagt, at du vælger at bruge din MacBook til dette. Du kan enten vælge at streame musikken via iTunes eller Spotify, men hvis ikke du har adgang til internettet, vil dette ikke fungere. Det har du næppe, med mindre du laver internetdeling fra din mobil.
I dag tilbyder de fleste tjenester dog, at du kan vælge hele albums eller lave playlister, du kan lytte til i offline tilstand. Mange danskere har en bruger hos Spotify, hvorfor det er oplagt, at du bruger dette. Det kræver dog, at du forbereder dig lidt hjemmefra ved enten at udvælge albums eller lave en playliste.
Du kan passe sidde at gøre dette, mens du lader din MacBook op. Vil du også gerne have en med på din rejse, men vil du ikke risikere at miste den, så kan du med fordel købe en ekstra oplader til din MacBook her: http://www.evermart.dk/mac-oplader. Sørg for, at du ikke tager afsted med mindre end 100% strøm.

Udnyt muligheden; lyt til nye albums

Hvis du alligevel skal sidde i et fly eller i en bil i mange timer, hvor du blot kan læne dig tilbage, så er det oplagt, at du vælger at lytte til nye albums. Det giver dig nemlig rig mulighed for, at du for alvor kan lytte til musik, da du ikke skal koncentrere dig om andet. Derfor kan du nyde musikken på en helt anden måde.
Hvis nogle af dine foretrukne artister har udgivet nye albums eller du er begyndt at udforske nye artister, så er det oplagt, at du på et sådant tidspunkt vælger at give dig i kast med at lytte til disse albums. Som der også er givet udtryk for ovenfor, så kan du lytte mere koncentreret til musikken, hvis du ikke laver andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *