Lav en farvet betonvæg med indfarvet spartel

Andre
s4601

Hvis du gerne vil friske op dit musikstudio med få, enkle greb, så kan en betonvæg med indfarvet spartel være den løsning du er på jagt efter. Her kan du læse mere om, hvordan du nemt kan forvandle dit studio fra gammeldags til moderne med farvet spartel.

Start på en ny frisk

Hvis man gerne vil sætte lidt fart på kreativiteten, så er det en god ide at starte med god indretning. Det kan være en ny stol i studio, en flot ny mikrofon, en poster man hænger op på væggen, eller noget helt tredje. Det mange ikke tænker på, er at når man laver noget nyt, så får man også ny inspiration – ny udsigt, nye følelser. Derfor er det en god ide at se på forholdsvis lidt indgribende ting man kan gøre, for at starte på en ny frisk i sit studio.

Det er bare èn væg, der skal til

Der er faktisk ikke mere end èn væg, der skal til, før du føler du har lavet en stor forandring i dit studio. Det er fordi, når man laver en betonvæg med indfarvet spartel og spartel maling, så ændrer man ikke bare farven i rummet, men også tekstur.

Tekstur er nemlig meget vigtigt for hvordan vi opfatter et rum, og mange synes bare at acceptere, at vægge har de strukturen og teksturen de har. det behøver man slet ikke. Det er nemlig her man kan lege sig med farvet spartelmasse, og lave et helt nyt og inspirerende udtryk.

Man keder sig, når man skal kigge på den samme væg dag ud og dag ind – men en ny væg med indfarvet spartelmasse fra https://www.nicetapet.dk/interioer/indfarvet-spartel, er et nemt og enkelt greb, for at give væggen et helt nyt udtryk og tilføje noget nyt til rummet.

Hvis du trænger til en forvandling, så er indfarvet spartel en god vej at gå, så du kan få noget nyt at kigge på, og inspiration til mere og bedre musik fra https://www.nicetapet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *