Sådan skaber du godt musik

Andre
Omgivelser
s4601

Der er i dag mange, der drømmer om at skabe noget vidunderligt musik. Det skal være noget, der er med til at give en fornemmelse, en følelse og en stemning, og derfor skal det være de toner, de melodier og de tekster, der er med til at afføde en helt bestemt atmosfære. 

Det er dog desværre ikke helt let, og det kræver meget af dig, som har en drøm om, at det skal være den måde, du bruger din fritid på. Dog er der nogle få ting, du kan gøre, som sikrer dig den fred og den ro, som der er behov for, når du skal skabe store værker.

Luftpistol

Du skal have et rum, hvor det er rart at være 

Er det noget, du synes, der lyder som en god ide? Så bør du først og fremmest skabe dig et område, hvor du netop kan føle ro. Det kan være en rum, du indretter i dybe eller lyse nuancer og med bløde møbler. Det skal være et sted, hvor det er rart at være, og hvor du derfor har lyst til at opholde dig i et til flere timer, mens du får færdiggjort et stykke. 

Sørg for, at rummet er inspirerende blandt andet med nogle farverige og abstrakte plakater, men hold det samtidig nedtonet og dæmpet, således det heler ikke kommer til at synes alt for distraherende. 

Kom ud med dine aggressioner med en luftpistol 

Hernæst skal du sørge for at komme ud med de eventuelle aggressioner, som du måtte have opbygget dig i løbet af din hverdag. Du skal have ro i kroppen, når du træder ind i dit rum, og derfor skal du af med en masse energi først. Det kan du blandt andet opnå ved at gå drastisk til værks med et luftgevær. Med et sådant vil du føle, hvordan det er at varetage et meget stort ansvar, og du vil fornemme, hvordan du pludselig kan være herre over liv eller død. 

Læs mere om luftpistoler her.

Sundhed

Hold dig sund og rask 

Sidst, men ikke mindst, skal du sørge for at have den energi, der skal bruges, når du skal til at vride dine tanker. Derfor skal du få en god nats søvn, du skal spise sundt og nærende, og så er det også en god ide med regelmæssig motion. 

På den måde gør du samtidig noget godt for dit helbred, og så vil du også bedre være i stand til at udvikle din musik upåvirket af blandt andet sygdom, irritationer og andre former for gener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *