Indret et musikrum i hjemmet

Andre
Lydstudie
s4601

Når man har en meget stor bolig kan det være, at der er visse rum, som man slet ikke bruger. Der er nogle rum, som blot står og samler støv. Til gengæld kan det være, at man konstant hiver sin guitar og sin banjo frem fra skabet og stiller den på plads når man er færdig. Her bør man tage konsekvensen og indrette et musikrum. For har man pladsen og evnerne til at spille på et eller flere instrumenter kan man lige så godt spille løs. Det giver en ro og det kan være meget sjovt for resten af familien at overvære. Du kan tage et kviklån og få nogle ekstra penge til at indrette dit musikrum. I samme ombæring kan du også købe en ny guitar således, at du er rigtig klar til at invitere folk hjem og høre dig synge og spille. Spar penge på dit kviklån ved at gøre lidt research online, så du tager det bedste lån der giver dig færrest renter og færrest gebyrer.

Pige der synger

Inviter andre musikinteresserede hjem

Mange mennesker er vilde med at spille musik og gør det måske af og til i deres fritid. I en travl hverdag kan det dog desværre være svært at finde tiden til at spille musik. Der er så mange andre ting man gør i stedet for og det kan gøre, at man ikke får spillet så meget, som man ville ønske man gjorde. Men måske er det man har brug for blot en håndsrækning fra en person, der har et musikrum. Man kan aftale at spille en gang om ugen og øve sig på forskellige ting til den dag. Så kan man jamme en hel aften. Det vigtigste er, at man hygger sig med det og blot bruger nogle timer på en afslappet og dejlig måde. 

Det bedste er naturligvis hvis du kan finde nogle andre, der ikke nødvendigvis spiller det samme som dig. For så kan I spille bedre sammen. At finde en person der er god på trommerne mens du selv spiller guitar er for eksempel en stor gave. 

Saxofonsolo

En forstærker skal der også til

Når man indretter musikrummet bør man altid indkøbe en forstærker. Det er nemlig med til at få musikken til at blive højere. Det er en dejlig ting da det kan gøre, at samtlige mennesker i hele huset kan høre, at man sidder og spiller. Så kan alle følge med i om man har øvet, og om man er begyndt at spille nye sange. 

Man bør så vidt muligt gøre musikrummet til et sted, der er åbent for alle. Samtlige familiemedlemmer kan komme på besøg når de vil, uden restriktioner. At have et rum i en bolig, som nogle ikke må gå ind i er nemlig kedeligt for dem, der er forment adgang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *