Overvejer du at købe et nyt marmor sofabord?

Livet
marmor sofabord
s4601

Et af de møbler, som kan være svære at finde frem til det helt rette af, er sofabordet. Der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal ud og finde nyt sofabord. Bordet skal passe i størrelsen til sofagruppen og ikke mindst rummet, så det især ikke er for stort og derved kommer til at optage for meget gulvplads. Det skal også passe sammen med resten af møblerne i stuen. Her kan man få yderligere inspiration til nye møbler.

Det er særligt her, mange kommer på prøve, for hvad der passer godt sammen for én person, gør det ikke nødvendigvis for en anden. Der er overordnet set to muligheder: Enten skal man vælge et sofabord, der er udført i samme materialer og samme farvenuancer som de øvrige stuemøbler, såsom TV-bord, hylder m.v. Eller også skal man gå efter et bord, der skaber en stor men god kontrast til de øvrige møbler.

Et marmor sofabord skaber en god kontrast til de øvrige møbler i stuen

Netop det med at gå efter et bord, der skaber kontrast, giver større muligheder for at finde det rette sofabord, da der er mange flere borde i denne kategori. En type af sofabord, som vil skabe en rigtig god kontrast, er et marmor sofabord, som du kan se eksempler på her. Det skyldes, at de er designet i et helt andet materiale end møblerne, som står rigtig godt til alle slags møbler. Om så det øvrige møblement er Baseret på hvidmalet træ, naturtræ eller stållook, så vil marmor kunne komplementere det godt.

Når man snakker om marmor sofabord, så er der mange, der tænker, at det ikke er moderne længere, da det var meget fremme i 1990´erne. Marmor sofabordene er dog ved at gøre et kæmpe comeback – ikke e í deres gamle version, men en ny og topmoderne version.

Marmor i forskellige afskygninger

De nye borde ser meget stilrene ud med rene linjer og det flotte look af marmor. De mest populære farver er i øjeblikket hvid og generelt lyse farver, men de fås også i en helt anden kontrast, nemlig sort.  Man kan også få dem med et helt unikt look, hvor pladen er to forskellige farver, der forestiller harpiks eller en træstub. Nogle af de mest populære mærker inden for marmor sofaborde er i øjeblikket Kendall, Nordal, Dino, RGE og Bolton.

Man kan få dem med guld farvet stel, hvilket giver et skønt og luksuriøst look. Er man til det lidt mere neutrale, så kan man vælge sølvfarvet stel. Det er også muligt at finde dem med stel, der er samme farve som rosa guld, hvilket er en rigtig populær farve i øjeblikket.

Marmor sofaborde er naturligvis i den luksuriøse ende, og priserne er også derefter. Det er altså en type af sofabord, som man typisk ikke ser i en kollegie lejlighed, men i de lidt finere hjem. Vil man gerne udstråle stil og klasse, så er et marmor sofabord et godt bud. Samtidig er det et funktionelt bord, som kan holde til meget i forhold til et bord af træ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *