Den rigtige musik til den rigtige fest

musik til festen

2 år siden |  0 comments  |  Blog

Hos Larsen-accordion.dk får du de bedste råd til dine fester, og jeg hjælper dig med at finde den rigtige musik til den rigtige fest.

Alting er nemmere med Spotify


Fordelene ved Spotify er, at du kan downloade musik og lytte til den alle steder. Der er ingen annoncer, så efter køb af abonnement kan du nyde musikken uden afbrydelser. Du kan vælge en hvilken som helst sang – selv på mobilen. Der er ingen begrænsninger, så du kan bare gå videre til næste hit.Det mener kunderne om Spotify

"Spotify er en supercool app, og det er nemt at finde musikken. Selvom jeg lige har downloadet appen, er jeg allerede begejstret for den. Spotifyappen fortjener virkelig fem stjerner." VoluntarySquare."Denne app er bare så fed. Jeg vil anbefale Spotifyappen til alle, der overvejer at installere en musikapp. " Anonym.


Cowboy- og indianerfest
Gode råd til festen

  1. Udklædning


Sørg for, at alle er klædt ud. Det gør du i indbydelsen ved at understrege, at alle skal møde udklædte. Mind igen dine gæster om, at det er en cowboy- og indianerfest, når de tilmelder sig. De skal huske cowboy- og indianerkostumet. Du kan give dem inspiration til udklædningen i Karnevalsshoppen på dette link: og ved Fest365.dk her:

  1. Udsmykning af lokalet


Find et billede af en saloon. Her vil du se en bar med spyttebakker til skrå på gulvet foran baren. Bordene er runde træborde, og stolene er også af træ. Farven er brun, og der hænger som regel et stort spejl bag baren. Køb udsmykningen brugt og spar mange penge.

  1. Underholdning


Et opretstående klaver med en hyggepianist og en scene, hvor lystige cancanpiger svinger stængerne i vejret, er med til at skabe den rette stemning.

  1. Maden i det vilde vest


Maden i det vilde vest var ikke at råbe hurra for. Selv den simpleste kost var dyr. Så til en moderne westernfest, må man godt snyde lidt.

Forslag til menuen kunne være:

Spareribs, krydrede pølser, coleslaw, grillede majskolber og bagte kartofler. Til gengæld var der sprut og øl i baren.

80’er fest


Gode råd til partyet

  1. Udklædning


Sørg for, at dine gæster har udklædningstøj på. Det gør du i invitationen ved at understrege, at alle skal komme i 80’er-tøj. Gentag overfor dine gæster, at det er en 80’er-fest, når de melder sig til. De skal huske skulderpuderne i de farvede jakker. Håret var stort, og dameskoene var pumps.

  1. Cocktails


80’erne var årtiet med drinks i mange farver. Det var dengang blandt andet Pisang Ambon med appelsinjuice, filur og rom og cola var populære.

  1. Musik i 80’erne


Den danske musik var for eksempel Rocazino og Tøsedrengene. Fra udlandet hørte man blandt andet "Forever Young" og "Vamos a la playa".

Cirkusfest


Et par tips til cirkusfesten

  1. Udklædning


Sørg for, at dine gæster er klædt ud som klovne, cirkusartister eller hvad fantasien nu rækker til inden for cirkustemaet. Selv kan være klædt ud som sprechstallmeister.

  1. Cirkus musik


Sørg for, at den kendte cirkusfanfare bliver spillet.

  1. Underholdning


Måske kan du lokke dine gæster til at hjælpe med underholdningen. Det er forholdsvis let at lære et klovne-, trylle- eller gøglernummer.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Prøv lydbøger i stedet for musik

Der er mange situationer, hvor det kan være rart at have noget underholdning, som du får ind gennem ørerne. Det kan være, når du sidder i bus eller tog om morgenen. Det kan også være, når du er ude at løbe, når du går en tur, eller når du er ude at r...

READ MORE

Musik i hverdagen er godt

Bare lige et lille kort indlæg her om vigtigheden af musik i hverdagen. Jeg har altid nydt at spille og høre musik meget, men på det seneste er jeg begyndt at høre det endnu mere i hverdagen efter jeg har fået Spotify på min telefon for så går jeg ba...

READ MORE