Den rigtige musik til den rigtige fest

Blog
s4601

Hos Larsen-accordion.dk får du de bedste råd til dine fester, og jeg hjælper dig med at finde den rigtige musik til den rigtige fest.

Alting er nemmere med Spotify

Fordelene ved Spotify er, at du kan downloade musik og lytte til den alle steder. Der er ingen annoncer, så efter køb af abonnement kan du nyde musikken uden afbrydelser. Du kan vælge en hvilken som helst sang – selv på mobilen. Der er ingen begrænsninger, så du kan bare gå videre til næste hit.

Det mener kunderne om Spotify

“Spotify er en supercool app, og det er nemt at finde musikken. Selvom jeg lige har downloadet appen, er jeg allerede begejstret for den. Spotifyappen fortjener virkelig fem stjerner.” VoluntarySquare.

“Denne app er bare så fed. Jeg vil anbefale Spotifyappen til alle, der overvejer at installere en musikapp. ” Anonym.

Cowboy- og indianerfest

Gode råd til festen

  1. Udklædning

Sørg for, at alle er klædt ud. Det gør du i indbydelsen ved at understrege, at alle skal møde udklædte. Mind igen dine gæster om, at det er en cowboy- og indianerfest, når de tilmelder sig. De skal huske cowboy- og indianerkostumet. Du kan give dem inspiration til udklædningen i Karnevalsshoppen på dette link: og ved Fest365.dk her:

  1. Udsmykning af lokalet

Find et billede af en saloon. Her vil du se en bar med spyttebakker til skrå på gulvet foran baren. Bordene er runde træborde, og stolene er også af træ. Farven er brun, og der hænger som regel et stort spejl bag baren. Køb udsmykningen brugt og spar mange penge.

  1. Underholdning

Et opretstående klaver med en hyggepianist og en scene, hvor lystige cancanpiger svinger stængerne i vejret, er med til at skabe den rette stemning.

  1. Maden i det vilde vest

Maden i det vilde vest var ikke at råbe hurra for. Selv den simpleste kost var dyr. Så til en moderne westernfest, må man godt snyde lidt.

Forslag til menuen kunne være:

Spareribs, krydrede pølser, coleslaw, grillede majskolber og bagte kartofler. Til gengæld var der sprut og øl i baren.

80’er fest

Gode råd til partyet

  1. Udklædning

Sørg for, at dine gæster har udklædningstøj på. Det gør du i invitationen ved at understrege, at alle skal komme i 80’er-tøj. Gentag overfor dine gæster, at det er en 80’er-fest, når de melder sig til. De skal huske skulderpuderne i de farvede jakker. Håret var stort, og dameskoene var pumps.

  1. Cocktails

80’erne var årtiet med drinks i mange farver. Det var dengang blandt andet Pisang Ambon med appelsinjuice, filur og rom og cola var populære.

  1. Musik i 80’erne

Den danske musik var for eksempel Rocazino og Tøsedrengene. Fra udlandet hørte man blandt andet “Forever Young” og “Vamos a la playa”.

Cirkusfest

Et par tips til cirkusfesten

  1. Udklædning

Sørg for, at dine gæster er klædt ud som klovne, cirkusartister eller hvad fantasien nu rækker til inden for cirkustemaet. Selv kan være klædt ud som sprechstallmeister.

  1. Cirkus musik

Sørg for, at den kendte cirkusfanfare bliver spillet.

  1. Underholdning

Måske kan du lokke dine gæster til at hjælpe med underholdningen. Det er forholdsvis let at lære et klovne-, trylle- eller gøglernummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *