Gør hverdagen nemmere med en hurtigt internetforbindelse

Andre
tegn for downloading
s4601

I det daglige tænker man måske ikke altid over hvor meget vi faktisk er online. Det er lige før at de fleste af de ting vi laver i løbet af dagen kræver at vi gør brug af internettet. Vi bruger vores internet når der skal høres musik, ses film og serier, laves lektier eller arbejde. Ja selv når det er tid til at lave aftensmad er det ofte på nettet at man finder opskriften.  

kran skifter bogstav

Når det ikke virker opdager du hvor vigtigt det er

Sådan er det med mange ting. Det er først når man mangler det at man finder ud af hvor meget det betød for en. Derfor er det ofte først når ens internetforbindelse ikke længere fungerer optimalt at man bliver opmærksom på hvor mange aspekter af ens hverdag hænger sammen med den nemme adgang til internettet. For hvis det bliver en mindre kamp hver gang du vil gøre en af de ovennævnte aktiviteter, kan dagen hurtig komme til at føles rigtig lang. 

Heldigvis er der flere forskellige ting du kan gøre for at få en bedre forbindelse. 

Er nyt bare bedre?  

Den helt nemme løsning kunne måske være bare at skifte udbyder og så håbe på det bedste. Men det kan være en jungle at finde ud af hvem der tilbyder den bedste forbindelse til den bedste pris. Så derfor er det ikke en løsning der kan garanterer dig et bedre resultatet. 

Dette skyldes også at nogle gange er det simpelthen ikke muligt at få den hastighed man betaler for på den adresse som man bor på. Derfor er det tit en god ide at lave en test af nethastigheden for ens adresse, så man ikke ender med at betale unødvendigt mange penge uden at få det man betaler for. 

router på gulvet

Hvor gemmer din router sig? 

Dog behøver du ikke straks at vælge at skifte internetudbyder. Det er også muligt at ændre nogle ting derhjemme, som kan forbedre din internetforbindelse. 

Du ved forhåbentlig godt hvor du har placeret din router. Men ved du hvorfor du har valgt at placerer den der? Det er et spørgsmål der er godt at stille sig selv. For placeringen af en router har stor indflydelse på din internetforbindelse. Det er noget mange glemmer at tænke på når de gemmer deres router væk. For ingen kan argumenterer for at sådan en sag er flot og giver ens indretning et lækkert twist. Dog er det fjollet at betale flere hundrede kroner om måneden for en god internetforbindelse, for så selv at ødelægge dens mulighed for at levere denne ydelse. 

Man kan måske sige at en router er et lidt snobbet stykke elektronik. For den bil helst placeres centralt i hjemmet, højt oppe og med masser af plads omkring sig. Nærmest det modsatte af hvor vi andre gerne vil have at den står. Men disse forhold vil altså forbedre den rækkevidde. For nu højere op og mere centralt den står, nu bedre vil den kunne nå ud i alle kroge af dit hjem. Des kortere afstand fra dine enheder til routeren, des bedre og hurtigere forbindelse vil du have på dem. Så tit er routerens placering et godt sted at starte, før man skifter udbyder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *