Sådan laver du plads til hunden i et hus fyldt med musik

Andre
klaver
s4601

Er dit hus fyldt med musik? Det kan være anstrengende at være hund i et hjem, hvor der altid bliver spillet høj musik, da hundes øre er meget bedre end menneskers. Lyden for hunden er derfor meget højere. Men der skal være plads til alle, og der skal derfor både være plads til, at I kan spille musik, og til at hunden stadig kan slappe af. Det er derfor en god idé at tænke over, hvordan man bedste laver plads til sin hund i et hjem, der er fyldt med musik.

musik

Hav et rum, hvor hunden godt kan lide at være

Det kunne være en god idé at have et rum, som hunden kan blive lukket ind i, når der spilles musik. På denne måde er lyder ikke alt for høj. Dette kunne være et dejligt rum, hvor der var fyldt med lækkert legetøj og måske også andet hundeudstyr fra Karlie. Dermed kan hunden hygge sig imens, at I spiller musik. Det er vigtigt, at rummet bliver et dejligt sted at være, sådan at hunden ikke føler, at den skal i skammekrogen, når den skal derind. Det er jo for hundens bedste, og dermed kan det også være en god idé at vænne hunden til rummet hurtigt, så den er fortrolig og glad for at være derinde.

Gør hunden vant til at være udenfor

Det kunne derudover også være en god idé at vænne hunden til at være udenfor. Hvis I har en have, ville det være helt oplagt at lukke hunden ud i haven, når der spilles musik. På denne måde kan hunden nærmest ikke høre musikken, og det er derudover også rigtigt dejligt for hunden at være udenfor. Hvis der f.eks. er en masse legetøj på græsplænen, kan hunden helt sikkert få flere timer til at gå derude. Men en hund vil ofte gerne være der, hvor der er mennesker, og det er derfor også vigtigt, at hunden lærer at være alene. Men så snart at hunden er blevet vænnet til at være udenfor, vil den helt sikkert elske, at den bare kan gå og snuse og lege så længe, den har lyst til. Derudover kan den selvfølgelig også lige sørge for, at der ikke er nogle fugle, der lander på græsplænen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *