Sådan sparer du penge på sommerens festivaler

Andre
Mennesker til koncert
s4601

Sommeren i Danmark byder på mange forskellige festivaler, hvor man kan slappe af med god musik og en øl i hånden. Mange danskere elsker festivalviben, og foretrækker det også frem for en ferie til de varme lande. Festivaler kan løbe op i mange penge, og derfor er det nødvendigt at være økonomisk bevidst, når man er på festival, selvom promillen kan være høj.

Øl i solnedgang

Skab en billigere musikoplevelse 

Festivaler står i musikkens tegn, og man hører musik fra morgen til aften. Der er musik til enhver smag, og når musikken spiller, bliver der drukket mange øl. Ofte kan man ikke medbringe sine egne øl på festivalspladsen, og det kan derfor kan det blive en dyr omgang, når musikken spiller, og man er tørstig efter den næste øl. Her kan det være en god idé at kigge på alternativer som er billigere. Papvin er ofte billigere, og der er til flere omgange. Hvis du ikke kan overleve uden øl, så find den billigste bod med øl. Der kan være betydelig forskel på priserne i boderne, og derfor kan det betale sig at kigge lidt rundt og finde det rette stamsted. 

Medbring selv

Der er super mange udgifter i bl.a. mad, teltudstyr og drikkevarer. Derfor er det en god idé at tage en tur i supermarkedet, før festivalen begynder. Køb en masse forskelligt mad, som kan holde under festivalens forhold. Tag til den nærmeste Harald Nyborg og spørg en medarbejder efter det billigste teltudstyr. Ofte kan det allerede løbe op, før festivallen begynder, og det er ærgerligt, hvis man ikke har penge på selve festivalen. Hvis det bliver nødvenligt, er det muligt at tage et lille. Hvis det bliver nødvenligt, er det muligt at tage et lille lån, som kan hjælpe dig til en bedre festival.

Guldmønter, der er stablet

Vælg rigtigt 

Sommeren i Danmark byder som sagt på mange festivaler. Selvom de alle sammen er fede, er det ikke muligt at være med på dem alle sammen, hvis man ikke har pengene til det. Der er forskel på de forskellige festivaler, og derfor er der helt sikkert en, der matcher dig bedre end de andre. Roskilde er alles festival, men der er også mange helt unge mennesker. Hvis du ønsker et lidt ældre publikum er Smukfest stedet. Her er der også meget musik, der appellerer til et ældre publikum. Derudover er der Musik i Lejet, hvor der er mulighed for at kombinere sommerhuslivet med festivalviben. Der er også flere festivaler, som er børnevenlige, og her kan du nyde stemningen med hele din familie fx Langelandsfestivalen. Hvis du alligevel er kommet til at købe flere festivalsbilletter, og egentlig ikke har råd til det, kan du hurtigt og let låne penge direkte fra telefonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *