Som kørende musiker er det vigtigt at have styr på sine nøgler

Andre
Musiker
s4601

Hvis du lever af at levere musik til arrangementer, hvad enten du er musiker eller DJ, så er det meget uheldigt, hvis du kommer for sent. Du kan have gjort alt klar og være helt forberedt, men hvis du står og skal ud af døren, og du så mangler dine bilnøgler, så er du næsten dømt til at komme for sent. Et godt råd er derfor at sørge for, at du altid har helt styr på dine nøgler.

Brug en nøglering med logo, så du samtidig promovere dig selv

En enkel nøgle er sværere at lokalisere end et helt bundt nøgler. Det er derfor en god idé at investere i en nøglering, så du kan samle alle dine nøgler. Hvis du vil være endnu mere sikker, kan du fasthænge denne nye nøglering til en keyhanger, du kan have hængende om halsen. Hvis du vælger at investere i en smart nøglering med logo, så har du endvidere muligheden for at promovere dig selv, mens du er ude ved et arrangement.

Hvis du vil promovere dig selv yderligere, kan du vælge at købe nogle ekstra logo nøgleringe, som gæsterne kan tage med sig derfra. Hvis de kunne lide det arbejde, du leverede, så har du endnu større mulighed for at blive booket næste gang en af disse gæster skal holde et arrangement.

Festlokale

Din visuelle fremtoning betyder også noget for antallet af bookninger

Selvom du leverer super god musik, så er det også vigtigt, at du fremstår professionelt. Hvis du sidder med kruset hår, laset tøj og dårlig ånde, så er der væsentlig mindre sandsynlighed for, at gæsterne vælger at booke dig til deres næste fest.

Hvis du i stedet for ser velplejet ud og samtidig har en flot krop, så fremstår du meget mere indbydende. En god måde at holde dig selv i form på er med et løbebånd. Der findes mange forskellige modeller af løbebånd, og det er vigtigt, at du får et, der passer til dig. Hvad der er vigtigt for netop dig er en individuel sag, men hvis du ønsker succes på løbebåndet, er det vigtigt, at det passer til dig. Her skal du tænke over både modellen men også de features, løbebåndet kan tilbyde dig.

Nogle løbebånd kan tilsluttes din tablet, hvor du kan få musik gennem aux eller usb, hvilket gør det endnu mere indbydende at anvende løbebåndet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *