Tillader vejret ikke sejlads? Dette kan du lave i stedet

Andre
Solnedgang i havn
s4601

Sejlsporten er ikke ”bare” en sport eller en hobby, det er for de fleste sejlentusiaster en livsstil der ikke kan forceres. Ikke desto mindre er det også irriterende hvis vejret ikke tillader at man kan komme ud og sejle når man har lyst. 

Dette sker typisk over vinterhalvåret, hvor man godt kan gå og blive lidt halvdeprimeret over udsigterne til at komme på havet. Du må dog ikke lade sig fortvivle, der er masser af ting du kan tage dig til i perioden, som vil få tiden til at flyve afsted. Eksempler på dette kan du læse mere om nedenfor. 

tøjring med reb

Prioriter en opfriskning af boligen 

Vinterhalvåret kalder generelt på indendørsaktiviteter. Det er tid til at hygge med stearinlys og benene oppe. De fleste der kan lide sejlsport og den aktive livsstil kan nok ikke forlige sig med tanken om at skulle sidde stille i sofaen i et halvt år og har et behov for at have noget at tage sig til. Her kan en opfriskning af boligen komme på tale ved mindre forbedringer og/eller renoveringer. Der er mange måder man kan gøre lidt og få et anderledes udtryk i boligen, der gør en stor ændring. 

En af metoderne er ved hjælp af fototapeter, som er tapet med billede af et specifikt motiv. Det kan fx være en by eller lignende. Man kan sige at det er tapet med foto, hvorfra navnet ”fototapet” fremkommer. Du kan finde billig fototapet online og der er et hav af motiver at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde noget der passer til din stil og smag. Opsætning af fototapet kan du gøre på egen hånd eller med hjælp fra en maler, hvis du vil være sikker på et godt resultat. 

sejlbåd på havet

Tag ud til båden og sørg for vedligeholdelse 

En måde at dyrke sin interesse for sejlsport, uden at være på havet er ved at deltage i vinterens vedligeholdelse af båden og hvad det måtte indbefatte. Du kan bruge den tid du ønsker på det og på denne måde pirre spændingen frem til næste sejlsæson. 

Har du en elbil kan du sørge for en lader til elbiler på sejlværkstedet og lade din bil mens du arbejder, og køre hjem igen bagefter. Det er en nem og effektiv måde at slå to fluer med et smæk. Du kan ligeledes finde lader til elbiler online, og søge dig frem til de bedste priser der er tilgængelige på markedet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *