Træn bedre – 5 numre, der får pulsen op

1 år siden |  0 comments  |  Musik

Kan du godt lide at høre musik, mens du træner? Så kan det være en god ide, at du finder nogle numre, der kører i et højt tempo, og som virkelig ansporer dig til, at du kan få pulsen helt i vejret. Det kan være med til at give dig en langt mere effektiv træning, end du ellers ville få. Det vil derfor være rigtig sundt for dig. Vi kommer her med fem bud på numre, som du skal høre, der er med til, at du får pulsen helt op.

1. Born to run – Bruce Springsteen


Titlen siger næsten det hele. Når du hører denne sang, kan du virkelig give den gas på løbeturen.

2. Vi to datid nu – Cisilia


Har du en eks, som du er virkelig irriteret på? Hvorfor ikke få dine aggressioner og vrede ud, når du træner? Det kan du blandt andet blive inspireret til med Cisilias sang.

3. New York State of Mind – Alicia Keys


Alicia Keys smukke sang om New York er også en sang, der er rigtig god at træne til. Det kan være på løbeturen, til styrketræningen eller til alle mulige andre former for træning.

4. Lose yourself – Eminem


Denne sang er god til både løb og styrketræning. Hvis du bare følger sangens budskab og ”bliver væk” i træningen, vil du helt sikkert snart blive slank og stærk. Musik er ofte med til, at man glemmer, hvor hårdt det er at træne.

5. Life in technicolor – Coldplay


Når du har trænet, skal du selvfølgelig også strække ud bagefter. Denne sang er derfor lidt snyd på vores liste, da den ikke er med for, at du kan få pulsen op, men for at du kan få den ned igen bagefter. Der kan noget god musik nemlig også hjælpe dig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Musik og dans er godt for din baby

Musik er noget helt unikt, det er et universelt sprog. Musik kan påvirke vores sindsstemning og fremkalde en masse forskellige følelser som glæde, melankoli, nostalgi og mange flere. Musik kan også påvirke vores børn, selv de helt små. Dans og musik...

READ MORE

Headset til sport

Lever du for bevægelse? En intens løbetur, underholdende og hyggelig holdsport eller en svedig tur i fitness? Mulighederne for bevægelse og sport i hverdagen er heldigvis voksende. Med bevis for at motionen er god for både kr...

READ MORE