Træn bedre – 5 numre, der får pulsen op

Musik
s4601

Kan du godt lide at høre musik, mens du træner? Så kan det være en god ide, at du finder nogle numre, der kører i et højt tempo, og som virkelig ansporer dig til, at du kan få pulsen helt i vejret. Det kan være med til at give dig en langt mere effektiv træning, end du ellers ville få. Det vil derfor være rigtig sundt for dig. Vi kommer her med fem bud på numre, som du skal høre, der er med til, at du får pulsen helt op.

1. Born to run – Bruce Springsteen

Titlen siger næsten det hele. Når du hører denne sang, kan du virkelig give den gas på løbeturen.

2. Vi to datid nu – Cisilia

Har du en eks, som du er virkelig irriteret på? Hvorfor ikke få dine aggressioner og vrede ud, når du træner? Det kan du blandt andet blive inspireret til med Cisilias sang.

3. New York State of Mind – Alicia Keys

Alicia Keys smukke sang om New York er også en sang, der er rigtig god at træne til. Det kan være på løbeturen, til styrketræningen eller til alle mulige andre former for træning.

4. Lose yourself – Eminem

Denne sang er god til både løb og styrketræning. Hvis du bare følger sangens budskab og ”bliver væk” i træningen, vil du helt sikkert snart blive slank og stærk. Musik er ofte med til, at man glemmer, hvor hårdt det er at træne.

5. Life in technicolor – Coldplay

Når du har trænet, skal du selvfølgelig også strække ud bagefter. Denne sang er derfor lidt snyd på vores liste, da den ikke er med for, at du kan få pulsen op, men for at du kan få den ned igen bagefter. Der kan noget god musik nemlig også hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *