Vælg det rette look, når du skal optræde

Andre
Kvindelig sanger
s4601

De fleste musikere lægger enormt meget tid i forberedelserne til en koncert. De øver numrene, lærer koreografien, laver lydprøver og sørger for at lyset er som det skal være. 

Den sidste detalje der skal være styr på, før det hele spiller, er stylingen. Det er ikke nødvendigvis ens stærkeste side som musiker, men det har en stor betydning for helhedsindtrykket.

Dirigent

Klassisk eller originalt?

Ens look skal passe til den musik, man spiller. Er man klassisk musiker, går man aldrig galt i byen med et jakkesæt eller en kjole i afdæmpede farve – gerne sort og hvid. 

Er man derimod popmusiker med masser af gang i den, skal der også være gang i stylingen. Pangfarver, vilde mønstre og anderledes tekstturer er sikre hits. 

Det er også vigtigt at vælge tøj, man kan optræde komfortabelt og sikkert i. Skal man synge, er det bedst at undgå tøj, der strammer om brystkassen og mellemgulvet, og skal man bevæge sig og danse meget, skal tøjet være fleksibelt og holdbart.

Husk accessoires

De accessoires man har på, er mindst ligeså vigtige som ens tøj. Det er som regel de små ting som smykker og ure, der sætter prikken over i’et på et look.
Når man optræder, er ens hænder ofte i fokus, f.eks. når man holder på en mikrofon, spiller guitar, klaver, trommer, eller andre instrumenter. Derfor er det en god idé at dekorere netop hænderne og håndleddene.

Et klassisk og stilrent ur som TOMMY HILFIGER 1781976 passer til næsten alt, og tiltrækker ikke for meget opmærksomhed. Det sidder flot på håndleddet, og vil ikke genere dig, mens du optræder.

Mand og kvinde med pæne sko

Tag de pæne sko på

Når man optræder, er det ofte på en hævet scene, så alle kan se en. Det betyder dog også, at ens fødder er i øjenhøjde med publikum. Hvis de skulle sidde og kigge direkte på et par slidte sneakers eller udtrådte klipklapper, ville det lede deres opmærksomhed væk fra musikken, og give et helt forkert indtryk af dig som musiker. Det er derfor vigtigt at skifte til de pæne sko, såsom lædersko eller stilletter, inden du stiller dig op på scenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *